March 2

Hvorfor er det flere og flere som velger nettverksmarkedsføring som forretningsmodell?

Nettverksmarkedsføring

0  comments

Vi ser nå en global megatrend hvor et stor antall mennesker hver måned starter med nettverksmarkedsføring. Omsetningen har nå passert 1 trillion kroner i året og prognosene viser fortsatt vekst fremover.

Det kan være ulike grunner til å bli med. Her er noen av dem:

Bli med på en sosial aktivitet. Nettverksmarkedsføring er en glimrende mulighet til å treffe mennesker og samtidig ha det gøy. Du kan bli med på eventer og forretningsmøter. Du tilbys kurs og opplæring og blir med i sosiale nettverk hvor du kan treffe mange nye venner.

Agendaen er ofte relatert til personlig utvikling og hvordan du kan bygge dine egen virksomhet.

En til fire ganger året er det hos de største selskapene internasjonale arrangementer hvor du treffer mennesker fra hele verden. Selv har jeg på denne måten fått nye venner i mange land og som også er villig til å hjelpe meg i å bygge min virksomhet.

Et annet aspekt er sosiale aktiviteter hvor du kan jobbe sammen med venner og andre familiemedlemmer. Det er mange ektepar som har skapt seg en helt ny livsstil ved å jobbe sammen om muligheten som nettverksmarkedsføring gir.

En perfekt måte å starte sin egen forretning på.

De fleste jobber så hardt de kan for å holde tritt med utgiftene. De føler seg fanget siden gjeld og regninger gjør dem avhengig av jobben. Nettverksmarkedsføring tilbyr en vei ut av den typiske jobbfellen og en person kan starte deltid inntil inntektene er store nok til å kunne velge om de ønsker å fortsette i jobben sin.

Jeg kjenner flere som har større inntekter gjennom nettverksmarkedsføring enn gjennom jobben de har til daglig, men velger likevel å fortsette i sitt gamle yrke. De føler langt mindre stress og har friheten til å kunne velge om det skulle bli aktuelt. Eksempler er leger, kiropraktorer, rådgivere, konsulenter, advokater og lærere.

Starter med nettverkmarkedsføring for å hjelpe mennesker.

La oss anta at du ønsker å hjelpe mennesker til bedre livskvalitet gjennom bedre ernæring eller ved å gjøre det enklere å gå ned i vekt. Det vil da være naturlig å finne et selskap med unike produkter og tjenester hvor du gjennom nettverksmarkedsføring kan hjelpe andre til bedre resultater innenfor disse områdene. Du vil få grundig opplæring i produktene og tilgang til alt markedsmateriell som du trenger. Du vil også jobbe i team og på den måten få raskere resultater.

Det er sjelden at en person kan skape velstand i en tradisjonell virksomhet gjennom å kunne hjelpe sine venner til å oppnå samme velstanden. Når du er i stand til å hjelpe noen med problemer de sliter med, som å få kontroll på vekten sin, eller oppnå økonomisk frihet, øker livskvaliteten og du har gleden av å kunne hjelpe.

Begynner med nettverksmarkedsføring for å kunne leve hvor du vil.

Jeg har møtt flere mennesker gjennom mine reiser som startet med nettverksmarkedsføring fordi de forelsket seg i en bestemt del av verden og ønsket å bo der, vekk fra tidsklemma og “rotteløpet”.

At du kan jobbe hjemmefra er veldig fristende for mange mennesker. Ikke bare kan du jobbe hjemmefra, men du kan jobbe hvor som helst med en telefon og en PC.

Ser på nettverksmarkedsføring som et alternativ til pensjon.

Mange håper på en god og tidlig pensjon, men har liten oversikt over hva den egentlig kommer til å bli. Gjennomsnittlig pensjonsutbetaling fra det offentlige er i dag 120.000 kroner i året og det er bare 10% som har over 180.000 kroner utbetalt. Dessuten er det hele tiden endringer på gang og dette øker usikkerheten til hvordan pensjonen faktisk blir den dagen den kommer til utbetaling.

For mange betyr det at de ikke de ikke vil ha råd til å opprettholde utgiftsnivået og må belage seg på relativt store tilpasninger.

Netteverksmarkedsføring gir en unik mulighet til å utvikle inntekter som gjentar seg år etter år og som samtidig gir større frihet til egen tid.

Starter med nettverksmarkedsføring for å skape velstand.

Velstand er ikke målt i penger, men i tid. Et godt eksempel er hvor lenge du kan leve uten å jobbe, eller i hvor stor grad du har frihet til din egen tid.

Velstand er også lettest å utvikle hvis du har en forretningsmodell som setter mennesker i arbeid eller penger i arbeid.

Nettverksmarkedsføring tilbyr deg en forretningsmodell hvor du kan utvikle en større virksomhet og inntekter som gjentar seg over tid. Men denne vinklingen på forretningen krever ikke store investeringer slik som du vanligvis må gjøre for å kunne oppnå slike fordeler.

 Kilde: Firstclasmlm

About the author 

Roar Skogvoll

You may also like

Hvordan bli bedre på rekruttering?

Hvordan utvikle nye relasjoner og bygge et nettverk?

Ett enkelt spørsmål som kan forandre livet ditt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!