​​​​Om Egen Virksomhet

*
RoarSkogvoll3Roar Skogvoll har i mer en 20 år jobbet med ledelse i større internasjonale IT-selskaper. Har har hatt en rekke styreverv og bidratt til å utvikle både små og store selskaper.

Er i dag entreprenør og ved siden av å hjelpe andre med å starte sin egen virksomhet eller utvikle en inntekt ved siden av er han rådgiver for markedsføring i digitale media og aktiv i å utvikle egne selskaper. Han er grunnlegger av EgenVirksomhet.com.

Hva handler “Egen Virksomhet om?

EgenVirksomhet.com er en fri tjeneste som hjelper entreprenører å få gjort mer, utvikle nye inntekter, og samtidig ha det gøy.

Egen Virksomhet henvender seg til deg som ønsker å starte for deg selv, utvikle en inntekt ved siden av jobben din eller differensiere inntektene dine om du driver en mindre bedrift. Vårt fokus er på inntektsstrømmer som gjentar seg over tid, har globalt potensial og som gir deg muligheten til å eie ditt liv.

Med denne vinklingen kan du bygge en større virksomhet, velge hvem du vil jobbe med og når du vil jobbe. Det er store skattefordeler og mange reisemuligheter. Du lykkes gjennom å hjelpe andre til suksess.

Du kan bygge din Egen Virksomhet uten krav til investeringer, varelager, kundefordringer eller leverandørgjeld.

EgenVirksomhet.com gir deg mange praktiske markedføringtips, steg for steg opplæring, ideer til nye inntekter, og mange lite kjente kilder som entreprenører kan bruke til en rask økning i lønnsomheten til sin forretning.

Hva gjør vi.

Mange mennesker drømmer om et liv de ønsker å leve, men de vet ikke hvordan de skal realisere drømmen. Samfunnet overbeviser dem om at de mangler den rette utdanningen, den relevante erfaringen, mangel på kapital eller familiebakgrunnen til å kunne bygge noe stort. mange gir dessverre opp sine drømmer, resignerte og kyniske, og uten håp.

Hos EgenVirksomhet.com tror vi at alle mennesker har en entreprenør på innsiden som venter på å få komme til. Vi tror alle fortjener et liv som kan leves på egne premisser, med friheten til å gjøre ting som de ønsker om med mennesker som de bryr seg om. De fortjener en vei til å utvikle seg selv uten en sjef eller en jobb. De er vår visjon å hjelpe mennesker å bryte ut fra begrensningene og skape en livsstil for seg selv gjennom å lære hvordan du utvikler din egen bedrift og inntekter ut fra komforten du har hjemme.

Hvordan gjør vi det.

Ved å utvikle både tanker og ferdigheter, hjelper EgenVirksomhet.com deg til å ta steg fremover slik at du kan utvikle dine inntekter på dine premisser. Uavhengig av din tidligere jobberfaring og erfaring med markedsføring, tilbyr vi våre medlemmer nødvendig trening, verktøy og ressurser som skal til for din egen virksomhet. Vi har gjort dette før deg og vet at om du er villig til å investere i deg selv og gjøre arbeidet som kreves, er ditt potensial uten begrensinger.

Virkelige mennesker, virkelige resultater.

Får å kunne få et annet resultat, tror vi at du trenger å tenke på en annen måte. Hos EgenVirksomhet.com får du tilgang til hele vårt nettverk av internasjonale entreprenører.

Vi er forskjellig. Vi er vanlige mennesker som gjør ekstraordinære ting for å skape vår egen livsstil. Vi er alle entreprenører som strekker seg fra å ha en virksomhet som gir en inntekt ved siden til å bygge store internasjonale selskaper.

Er du ny og ønsker bedre kontroll over inntektene dine, er den enkleste måten å komme i gang på å velge et av de store og seriøse nettverksselskapene. Fordelene er mange:

  • Ekstra inntekter
  • Du jobber med hvem du vil og når du vil
  • Ikke krav til investeringer eller varelager
  • Gjentagende inntekter som er uavhengig av tiden din
  • Ingen begrensninger på inntektspotensial
  • Mange reisemuligheter
  • Store skattefordeler
  • Du lykkes ved å hjelpe andre til suksess

Vi anbefaler Be Independent programmet og JuicePlus+Personal Franchise. Et veldig godt konsept med et unikt produkt som dekker et stort behov i markedet. Her finner du gode mentorer som hjelper deg på veien. Kontakt oss og vi hjelper deg:

 


 

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page