June 23

Mange fordeler med en Personlig Franchise!

Jobb hjemme, Personlig Franchise

0  comments

Happy business people laughing against white backgroundEn undersøkelse fra InFact viser at halvparten av norske kvinner og menn kunne tenke seg å starte egen virksomhet.

I dag kan alle gjøre dette og en personlig franchise gjør dette mye enklere enn det tradisjonelt har vært tidligere.

Tradisjonell måte å starte en virksomhet på.

Noen velger å starte helt fra bunnen av og møter alle utfordringer fra ide og konseptutvikling, utvikle nettverk, utvikle produksjon og styringssystemer, etablere seg i markedet, tiltrekke seg kompetanse, finansiering av selskapet og mange andre utfordringer. Siden du må lære og gjøre alt selv er dette en svært krevende vei å gå.

Statistisk sentralbyrå har tall som viser at bare 4 av 10 nystartede selskaper overlever de tre første årene. Etter 5 år er enda flere falt fra. Dette betyr ikke at det er dumt å starte egen virksomhet, men du trenger å forstå at det kan være enklere måter å starte for seg selv på.

Tradisjonell Franchise

Defor er det mange som velger å starte en franchise, siden dette gir langt høyere sjanse for å lykkes. Her har noen gått veien foran deg og har utviklet systemene og de er testet og dokumentert i markedet.

Ulempen med en klassisk franchise er at et er du må ta finansiell risiko. I Europa er snittinvestringen for en franchise tett på 3 millioner. Det er hardt arbeid og det tar ofte 5-7 år på å oppnå tilfredstillende lønnsomhet. Den andre ulempen er at hvis du lykkes får du ikke lov til å duplisere deg selv og starte nye enheter som kan gi deg langt større leveransekraft. Du er geografisk begrenset.

Personlig Franchise.

En Personlige Franchise er en unik forretningsmodell som kombinerer de beste elementene fra en tradisjonell franchise, direkte salg, nettverksmarkedsføring, og markedsføring av produkter som konsumeres.

I motsetning til de to første variantene å starte en virksomhet på har denne personlige franchisen ingen krav til investeringer, varelager eller andre store kostnader. Du tar ingen finansiell risiko og samtidig er du ikke geografisk begrenset, men kan utvikle virksomheten i nesten 30 land. Det liker vi svært godt.

En personlig franchise gir deg også muligheten til å utvikle virksomheten din i det tempo som passer deg. Samtidig legger selskapet til rette for den personlige utviklingen som du trenger å gå gjennom.

Det finnes noen gode muligheter i markedet og  Juice PLUS+® Personlige Franchise er blitt ratet som en glimrende forretningsmodell.  Mange tusen mennesker i 30 land har lykkes med denne Personlige Franchisen.

Vi har de siste årene utviklet en betydelig forretning ved siden av ved å satse på denne forretningsmodellen. Vi opplever sterk vekst og søker flere partnere til teamet vårt.

Kontakt oss i dag og så kan du helt uforpliktene se nærmere på om dette er en god løsning for deg også.

About the author 

Roar Skogvoll

You may also like

Hvordan bli bedre på rekruttering?

Hvordan utvikle nye relasjoner og bygge et nettverk?

Ett enkelt spørsmål som kan forandre livet ditt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!