Hvordan lage din egen video på Youtube, websiden eller bloggen din?

Woman excited with laptopVideo Genesis – lærer deg hvordan du lager din egen video online – gratis trening!

Video markedsføring gir mer penger enn noe annet på internett og i denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du selv kan skape dine egne videoer og bruke dem på websiden din.

Selv om du er en nybegynner vil du etter å ha lest denne artikkelen ha en god oversikt når det kommer til å lage, laste opp og spille av videoer som øker engasjementet og konverteringen hos ditt publikum (din nisje).

Lage dine egne videoer

Det aller viktigste er at du gjør det. Ikke tenk på at det skal bli perfekt med en gang. Har du vært gjennom prosessen en gang er det mye enklere og raskere å gjøre det en gang til.

Hvis du ikke har laget en video før er det viktig at du ikke stopper opp fordi at det ser vanskelig ut til å begynne med, eller fordi du ikke forstår en del tekniske begreper. Alt kan være vanskelig første gangen du gjør det, men det er ingen grunn til å bekymre seg over det.

Her kommer det en mini guide til hvordan du kan lage dine egne videoer:

Klikk her: sjekk ut Video Genesis – beste treningen du kan få

Video av PC skjermen

En av de enkleste måtene å lage video på er å ta opp bildet du ser på PC skjermen. Det er enkelt og krever ikke at du har videokamera.

Denne type video er godt egnet om du vil ta opp en PowerPoint eller Keynote presentasjon, demonstrere en programvare, gå gjennom og forklare websider og mange andre muligheter. Du kan også importere filmsnutter, video, foto og gjøre tilpassinger til opptakene du tar av skjermen.

Ofte kan vi kategorisere denne type video inn i 2 kategorier: demovideo og presentasjonsvideo.

De beste programvarene til dette formålet lar deg gjøre redigeringer til opptaket og du kan legge til animerte bakgrunner, grafikk, snakkebobler og mye mer.

Når resultatet ser bra ut kan du produsere video som konverteres til filformater som er optimale for bruk på internett og kan deles med alle.

Til å begynne med anbefaler jeg at du tar opp en video hvor du forklarer et tema eller gjør en demo på en programvare. Velg et område du er godt kjent med. Husk at din første video er for å demonstrere ovenfor deg selv at du har gjort det.

For denne type video anbefaler jeg programvarer Camtasia eller Screenflow. Prisene er overkommelige og du har alt du trenger for å skape profesjonelle resultater.

Videogeneis-280Lage live video

“Jeg?! På video!?!” er den første reaksjonen de fleste har når de skal ta opp en video av seg selv.

Det er bare å komme over det.

Hvis du har skrekk for kamera er det kanskje fordi du ikke er vant til bilde av deg selv eller lyden kan høres annerledes ut. Grunnen er også at du er alt for kritisk til detaljene, men jeg har noen gode nyheter til deg:

Du overdriver

Ingen andre ser så mange detaljer som du gjør

Bry deg ikke om omgivelsene i din første video. PC’en din har antageligvis et innebygget kamera. Bruk programvaren som fulgte med eller bruk Youtube til å lage en video av deg selv der du snakker om et emne som du liker godt.

Se på din første video som trening og bli vant til å filme deg selv og se deg selv på video.

Tenk litt på lyset og sørg for at ansiktet ditt er mer opplyst enn bakgrunnen.

Her er hvordan du blir bedre:

Hvis ønsker å bli bedre på stemmebruk, se mer avslappet ut, være mer fokusert eller skape mer begeistring – ta opp video av deg selv, ta det opp på nytt, fokuser på den ene tingen du ønsker å bli bedre på.

Hvis du følger dette prinsippet vil videoene dine bli bedre og bedre.

Når du er klar til å ta det videre, kan du vurdere et kamera som tar opp i HD eller et bra DSLR kamera. I tillegg lønner det seg å investere i mikrofon og for videoredigeringer Sony Vegas eller Adobe Premier.

La oss se nærmere på hvordan du får videoen til å vises på din webside.

3 nøkkelområder for video på internett.

Det er 3 områder du må tenke på når du du skal publisere video på internett:

  1. Filformatet til en video
  2. Videospiller
  3. Avspille video

Filformatet handler om å velge riktig type fil og ofte vil du velge mellom en MP4 video og/eller en WMV video fil. Hver filtype har sine fordeler og ulemper.

Videospilleren er verktøyet som besøkende på websiden din bruker for å kontrollere videoen. Blir også omtalt som kontrolleren. Denne tillater brukeren å se video, se video over hele skjermen, pause, spole og en rekke andre muligheter.

Når det gjelder avspillingen av video skjer dette som regel via et annet webhotell som lagrer og spiller av dine videoer. Det er viktig at videoen kan leveres raskt, uten ventetid, og at brukeropplevelsen er god. Det er ikke noe som er verre enn å se en video som ikke laster fort og som samtidig også har dårlig innhold.

Du kan publisere din egen video. Sjekk Video Genesis. Lær alt du trenger for dine egne profesjonelle video på internett – beste treningen du kan få.

Andy&Mike2-600

Roar Skogvoll

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: